Pei Fang

]| HJEM |[    Nyheter    Om oss    Valper    Resultater    Kontakt oss    Lenker    Gjestebok

KENNEL PEI FANG FYLLER 35 ÅR I 2013!

SUCH Wenchow Takaya My-Ang og NUCH White Mansion Sir Winston

Bildet er tatt på utstilling i 1979 og disse ble foreldre til vårt første chowkull.
Nord UCH Pei Fang Don Sebastian, eier Egil Tyriberget var en av dem, en annen var Pei Fang Cinnamon Dominique, som faktisk ligger i stamtavlen til våre hunder den dag i dag.

Dette ble starten på ett 35 års langt eventyr,
og nå venter vi et jubileumskull med chow-valper!

Mer om oss

Marianne

Mitt navn er Marianne Kolberg Holmli, og jeg er født i 1960. I dag bor jeg ved Leksdalsvannet i Verdal Kommune, men er født og oppvokst i Bodø. Det var i Bodø min hundeinteresse ble vekt. Jeg har drevet med Chow Chow siden 1978. Min første hund fikk jeg da jeg var 12, det var en Collie. Mitt første kull var i 1980 på Chow Chow.

Siden tidlig på 80-tallet har jeg også drevet med Norsk Elghund Sort, Shiba og Shih-Tzu. Min første Engelske Setter fikk jeg også tidlig på 80-tallet og har den dag i dag hunder av det samme blodet.

Jeg ble utdannet eksteriørdommer i 2000 og er etter hvert autorisert for FCI Gruppe 4, 5 og 7, og er i gang med gruppe 9. Jeg forsetter utdannelsen, men i første omgang på de rasene jeg har, eller som jeg har et personlige forhold til.

Har tidligere drevet litt med bruks- og lydighet, men det blir nå mest utstilling og jakttrening, som er naturlig da vi har de rasene vi har; Chow Chow, Engelsk Setter, Norsk Elghund Grå, Strihåret Dachs og Mops.

Brynjar

Mitt navn er Brynjar Holmli og jeg er født i 1949. Jeg har drevet med Engelsk Setter siden 1965. Før det hadde jeg Buhund på gården jeg kommer fra. Den ligger i Vinne på Verdal. Nå bor jeg ved Leksdalsvannet, også det i Verdal Kommune.

De første 30 årene hadde jeg kun ett kull valper, det var på Engelsk Setter. Jeg drev mest aktivt med hannhunder både som jakthunder og prøvehunder. Som de beste kan nevnes Blåmyras Chako, han ble nr. 5 i Norsk Derby, og var far til 2 KONGEPOKALVINNERE! Han hadde selv et 20-talls VK-premieringer.

Skillevatnets Charli, en sønn av Chako, er Norsk og Svensk Jaktchampion og Svensk Utstillingchampion, også han har over 20 VK-premieringer. Charli er far til vår avlstispe Pei Fang White Lady. Så blodet har vi ennå, og vil selvfølgelig passe på og ha dette til en hver tid.Charli ble også nr.5 i Norgesmesterskapet.

Jeg utdannet meg til jaktprøvedommer i 1985, og har dømt mye opp gjennom årene. I dag er jeg bitt av en annen basill; Nemlig Elghund og elghundprøver. I tillegg har jeg tatt utdannelse som viltspor og ferskspor-prøve dommer og håper å bli autorisert ganske snart.

Har i dag flere Norsk Elghund Grå, hvor av flere er Norsk Jaktchampion.

Min første Elghund fikk jeg i 1995. Hun ble NORGESMESTER i 1998, men døde dessverre på jakt, da hun ble sparket av elg. Heldigvis har vi i dag 2 døtre av henne.

For framtida vil jeg drive med fugljakt, elgjakt, rådyrjakt, har jeg glemt noe nå? Nei, det var vist alt. Det blir ikke tid til så mye annet når vi har oppdrett på disse rasene, i tillegg Chow Chow og Mops.

Pei Fang

Tilbake til toppen     

Website design by Julien Marchetti - Chow's Who ]|[ © 2008 Pei Fang - All rights reserved