Pei Fang

]| HJEM |[    Våre mopser    Om mops    Bilder


Vår første Mops kom til oss i 2009, og var vel ikke i følge resten av familien  planlagt.  Min mann har i mange år sagt at når han ble gammel å ikke skulle jakte så mye, - så ville han ha seg Mops.

 

Da han fylte 60 år fant jeg ut at tiden var inne for en overraskelse, som sagt så gjort, jeg bestilte Mops og fikk den til en utstilling jeg var på, kom hjem og overrakte Mopse-gutten til min kjære!!!

Petter som han het ble raskt familiens midtpunkt, og alles maskot.  Brynjar dro rundt i landet på utstilling både med bil og fly, de ble riktig ett radarpar.

 

 

Dessverre mistet vi Petter og sorgen var stor, jeg sa fort at ett liv uten Mops kom ikke på tale, men Brynjar savnet sin Petter så mye at han ville ikke snakke om noen ny hund.

 

 

Men jeg kunne ikke vente så nå har vi ny, denne gangen en jente Pugbully A-Ha, Izzie til daglig, en solstråle som Brynjar reiser rundt med og gjør det riktig så bra!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sammen med Maja Ravlo har vi hannen Mu-Ti-La`s  Private Practice, også han har vist seg godt på utstilling med kjempebra resultater.

 

 

 

 

 

 

Nå gleder jeg meg til første Mops-kull, skulle ikke forundre meg om det snart blir en bitte liten
mopse-baby med kennelnavn Pei Fang her…..

 

Tilbake til toppen     

Website design by Julien Marchetti - Chow's Who ]|[ © 2008 Pei Fang - All rights reserved